ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

WWE για Bubba Ray: Σχεδιάζουν σημαντικό push του σε singles επίπεδο

Στο τελευταίο RAW είδαμε τους Dudley Boyz να πραγματοποιούν το πολυαναμενόμενο heel turn τους με επίθεση στους Usos μετά τον αγώνα τους κόντρα σε New Day και Mark Henry.

Οι 23 φορές tag team champions εμφανίστηκαν στο ίδιο μήκος κύματος στο τελευταίο επεισόδιο του Smackdown χλευάζοντας τον Daniel Bryan, ανακοινώντας παράλληλα ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν ξανά τραπέζια για να ικανοποιούν το WWE Universe.

Σύμφωνα με το DailyWrestlingNews.com, οι ιθύνοντες της εταιρίας δεν προχώρησαν στο heel turn των Dudley Boyz προκειμένου να φρεσκάρουν απλώς την κατηγορία των tag teams. Μακροπρόθεσμος στόχος τους είναι ένα push του Bubba σαν σημαντικός heel σε singles επίπεδο.

Ουσιαστικά, στο WWE θέλουν να δώσουν μία ευκαιρία στον Bubba να δημιουργήσει κάτι ανάλογο με το gimmick του ως Bully Ray στο TNA. Προφανώς, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αντιγράψουν εκείνο τον χαρακτήρα, ωστόσο σίγουρα το νέο του gimmick θα έχει στοιχεία εκείνης της περσόνας. Θυμίζουμε ότι στο TNA ως Bully Ray, ο Bubba στέφθηκε δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν σκοπεύουν στο WWE να του δώσουν το spotlight του main event, όμως είναι βέβαιο ότι επιθυμούν να τον αφήσουν να δείξει τις ικανότητες του και να εκμεταλλευτεί το φυσικό του ταλέντο ως heel.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: WWE για Bubba Ray: Σχεδιάζουν σημαντικό push του σε singles επίπεδο Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top