ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Ανησυχία του WWE μήπως μειωθεί το ενδιαφέρον για τους New Day

Ένα από τα πλέον πετυχημένα projects του WWE το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν η σύσταση του stable των New Day.


Δεν αποτελεί μυστικό ότι οι Kofi Kingston, Big E και Xavier Woods δεν βρίσκονταν στο καλύτερο σημείο της καριέρας τους πριν ενωθούν και γίνουν ομάδα. Πιθανότατα, αν δεν είχε δημιουργηθεί η New Day, να αποτελούσαν και οι τρεις παρελθόν από το WWE.

Το stable όμως συνάντησε μεγάλη επιτυχία και οι 2 φορές WWE Tag Team Champions δείχνουν καλύτεροι από ποτέ. Ωστόσο, οι ιθύνοντες της εταιρίας γνωρίζουν ότι όλα τα πράγματα έχουν μία συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και φοβούνται ότι μέσω της υπερβολικής έκθεσης τους, οι New Day ίσως αρχίσουν και κουράζουν το κοινό.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο υπήρχαν συζητήσεις για τον ερχομό μελών της ομάδας BAD στους New Day. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του WWE σκέφτηκαν σοβαρά το ενδεχόμενο να φέρουν την Sasha Banks στους New Day, όμως φοβήθηκαν ότι με αυτό τον τρόπο θα άλλαζε το gimmick της Sasha, το οποίο «χτίστηκε» για αρκετό καιρό στο NXT.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή φαίνεται πιο πιθανό το ενδεχόμενο να ενσωματωθούν στη New Day τα άλλα δύο μέλη της ομάδας BAD, δηλαδή η Naomi και η Tamina. Το WWE πιστεύει ότι έτσι θα κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον του WWE Universe για περισσότερο χρόνο.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ανησυχία του WWE μήπως μειωθεί το ενδιαφέρον για τους New Day Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top