ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Πολυχρονίδης για ZMAK: «Ένα παιδικό όνειρο αποκτά σάρκα και οστά!»

Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα του Πέτρου Πολυχρονίδη για το σημερινό ZMAK Wars 2016, που θα γίνει στην Stam the Showman Academy (19:00).

Σήμερα είναι πολύ σπουδαία ημέρα για μένα προσωπικά. Ένα παιδικό όνειρο αποκτά σάρκα και οστά. Το κατς (επαγγελματική πάλη ή pro-wrestling) επανέρχεται στην Ελλάδα, 20 χρόνια μετά το τελευταίο show του Αποστόλη Σουγκλάκου. Σήμερα ξεκινά το ΖΜΑΚ.
Μόνο που τα χρόνια πέρασαν και πλέον δεν είμαι θεατής αλλά έχω την τιμή να είμαι διοργανωτής. Αυτό το οφείλω κυρίως στα “παιδιά” μου. Μια ομάδα αποτελούμενη από 30 performers που εδώ και 24 μήνες έχουν σπάσει κυριολεκτικά το κορμί τους στην προπόνηση για το σημερινό show.

Δεν θα δείτε αμερικανιές, αλλά ούτε ρετρό καταστάσεις. Θα δείτε μια παγκόσμια ποπ κουλτούρα φαινόμενο, στη σύγχρονη και ελληνική εκδοχή της. Θα δείτε πράγματα που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε πόσο τρελοί είμαστε. Και πιστέψτε με... το κοντέρ αυτό δεν έχει τέλος.

Πριν έρθετε, αράξτε στον καναπέ και θυσιάστε ένα χαλαρό μισάωρο. Διαβάστε εδώ τι θα δείτε στο show μας που θα γίνει απόψε (πληροφορίες στην αφίσα) και δείτε τα 16 προωθητικά video για να μπείτε στο κλίμα.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Πολυχρονίδης για ZMAK: «Ένα παιδικό όνειρο αποκτά σάρκα και οστά!» Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top