ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Αποζημίωση 115 εκατομμυρίων δολαρίων στον Hulk Hogan


Θριαμβευτής έφυγε από το δικαστήριο για την περίφημη υπόθεση με το Sex Tape ο Hulk Hogan, αφού το δικαστήριο όρισε αποζημίωση ύψους 115 εκατομμυρίων δολαρίων.

O "Hulkster" βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε διαμάχη με τον ιστότοπο Gawker Media με αφορμή τη δημοσιοποίηση ενός sex tape του παλαιστή το 2012. Η υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο ξανά φέτος με το βίντεο που διέρρευσε και έδειχνε τον Hogan να κάνει ρατσιστικά σχόλια με αφορμή το γεγονός αυτό.

Το δικαστήριο τελικά πήρε το μέρος του Hogan και επέβαλλε στην εταιρεία να του καταβάλλει 115 εκατομμύρια δολάρια, 55 εκατομμύρια για οικονομικές ζημιές και άλλα 60 για ψυχική οδύνη. Οι δηλώσεις του περιβάλλοντος της εταιρείας δείχνουν ότι θα ασκηθεί έφεση στην απόφαση αυτή.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αποζημίωση 115 εκατομμυρίων δολαρίων στον Hulk Hogan Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top