ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

"Έφυγε" στα 47 ο Hayabusa


Σε ηλικία μόλις 47 ετών έφυγε από τη ζωή ο Hayabusa, ένας παλαιστής-θρύλος για το Ιαπωνικό wrestling που ενέπνευσε πάρα πολλούς νεότερους pro-wrestlers.

O Eiji Ezaki (πραγματικό όνομα) απεβίωσε την Πέμπτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ, εξαιτίας αιματώματος στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να θρηνήσει σύσσωμη η pro-wrestling κοινότητα.

Το WWE εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ τη θλίψη τους εξέφρασαν παλαιστές όπως ο AJ Styles, o Kalisto, o Samoa Joe, o Sami Zayn, o Bubba Ray Dudley, η Natalya και άλλοι.

Ο Hayabusa ήταν ένας από τους πρωτοπόρους του high flying style έχοντας εφεύρει κινήσεις σαν το Phoenix Splash, το οποίο χρησιμοποιεί ο Seth Rollins. Από το 2001 ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω ατυχήματος μέσα στο ρινγκ.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: "Έφυγε" στα 47 ο Hayabusa Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top