ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Για διάστημα 5-6 μηνών εκτός δράσης ο Luke Harper


Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό το πρόβλημα τραυματισμού του Luke Harper. Το μέλος της Wyatt Family υπέστη ρήξη χιαστών και φαίνεται ότι ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός.


Σύμφωνα με το PWInsider, αν επιβεβαιωθούν και επίσημα οι φόβοι περί ρήξη χιαστών τότε ο μεγαλόσωμος παλαιστής θα μείνει μακριά από τα ρινγκ για διάστημα 5-6 μηνών, κάτι το οποίο θα κοστίσει και στην Wyatt Family.

Εξάλλου, γνωρίζουμε ότι οι ιθύνοντες του WWE σχεδιάζουν κόντρα ανάμεσα σε Brock Lesnar και Bray Wyatt για το Summerslam του 2016 και ο Harper θα είχε και αυτός σημαντικό ρόλο στο feud. Άλλωστε, η δύναμη της "οικογένειας" βασίζεται σε σημαντικό βαθμό στο αριθμητικό αβαντάζ που έχουν πάντα όταν πραγματοποιούν ομαδικές επιθέσεις εις βάρος των διάφορων αντιπάλων τους.

Επίσης, ο Luke Harper είναι με διαφορά ο τεχνικά καλύτερος παλαιστής της Wyatt Family και το μόνο μέλος της ομάδας που έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο κατά τη διάρκεια της θητείας του στο WWE. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ο τραυματισμός του θα είναι μεγάλο πλήγμα για την "οικογένεια".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Για διάστημα 5-6 μηνών εκτός δράσης ο Luke Harper Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top