ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

AJ Styles: «Επηρέασε πολύ την καριέρα μου ο Sting»


Στο GuideLive.com μίλησε πρόσφατα ο AJ Styles και μίλησε για την πρώτη του Wrestlemania, καθώς και την επιρροή που άσκησε πάνω του ο Sting όλα αυτά τα χρόνια. 


Δείτε εδώ τα highlights της συνέντευξης του "Phenomenal":

Για την ένταξη του Sting στο WWE Hall of Fame:

"Σίγουρα του αξίζει να βρεθεί εκεί. Ήταν κάτι που το περίμενα χρόνια. Είμαι πολύ υπερήφανος που τον αποκαλώ φίλο μου και που θα τον δω στο Hall of Fame. Αν δεις τις κινήσεις μου, καταλαβαίνεις πόσο με επηρέασε ο Sting. Χρησιμοποιώ το clothesline στη γωνία, αλλά ουσιαστικά είναι το Stinger Splash. Χρησιμοποιώ το Scorpion Death Drop, απλώς το εκτελώ με διαφορετικό τρόπο. Με επηρέασε πολύ ο Sting. Μου άρεσε πάντα από τότε που ήμουν παιδί, τον θεωρούσα υπερήρωα και μου άρεσε πολύ όταν έγινε πιο σκοτεινός, σαν το κοράκι".

Για την ευκαιρία που του δίνεται επιτέλους να συμμετάσχει στην Wrestlemania:

"Είναι εκπληκτικό. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τα συναισθήματα μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου δινόταν αυτή η ευκαιρία. Για μένα η συμμετοχή μου στην Wrestlemania είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι καθοριστικό για την καριέρα μου".

Ποιον WWE Superstar θα ήθελε να αντιμετωπίσει:

"Θέλω να αγωνιστώ εναντίον όλων. Θέλω να αγωνιστώ με όλους, επειδή με όλους θα δίναμε σπουδαίους αγώνες. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παλαιστές από τον Kalisto μέχρι τον Big Show. Θέλω να παλέψω με όλους".

Item Reviewed: AJ Styles: «Επηρέασε πολύ την καριέρα μου ο Sting» Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top