ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

AJ Styles: «Είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου»


Συνέντευξη έδωσε ο "Phenomenal" AJ Styles στο Rapzilla και μίλησε για την φάση στην οποία βρίσκεται η καριέρα του, τους τραυματισμούς στο χώρο του pro wrestling και την απόσυρση του Daniel Bryan.


Για το απόθεμα της ενέργειας που έχει ως performer:

"Θα έλεγα ότι βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου. Δεν φτάνεις σε αυτό το σημείο αν δεν διανύεις τη δεκαετία των 30 και αν δεν έχεις παλέψει κόντρα στους κορυφαίους του χώρου. Νιώθω ότι τώρα έφτασα σε αυτό το σημείο. Έχω τη δυνατότητα πλέον να εκμεταλλευτώ πράγματα, τα οποία δεν μπορούσα να διαχειριστώ στο παρελθόν. Η εμπειρία παίζει καθοριστικό ρόλο, όπως και στη ζωή. Όλα όσα για τα οποία δούλεψα τόσα χρόνια, τώρα αποδίδουν καρπούς και το WWE είναι τώρα το μέρος στο οποίο ανήκω".

Για την απόσυρση του Bryan από την ενεργό δράση:

"Είχαμε εκπληκτικούς αγώνες και ήθελα πολύ να τον αντιμετωπίσω ξανά και να έχουμε και πάλι μία σπουδαία αναμέτρηση, όπως είχαμε πριν χρόνια. Είναι κάτι ιδιαίτερα στενάχωρο, όμως εκείνος το αντιμετώπισε πολύ καλύτερα απ'ότι εγώ. Έμοιαζε πολύ δυνατός και γεμάτος αυτοπεποίθηση σχετικά με το μέλλον του. Δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψω".

Για την αντιμετώπιση παρόμοιων τραυματισμών από τον ίδιο:

"Μέχρι να συμβεί κάτι αναπάντεχο, θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Πρέπει να ακούς το κορμί σου, να το προστατεύεις και να το φροντίζεις. Μην περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή. Τραυματισμοί θα έρθουν και ο πόνος είναι κομμάτι της ζωής που επιλέξαμε να ακολουθήσουμε".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: AJ Styles: «Είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top