ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Austin Aries: «Όταν μου έκανε πρόταση το WWE, δεν μπορούσα να την απορρίψω»


Για την απόφαση του να έρθει στο NXT και το WWE μίλησε ο Austin Aries, ο οποίος αναφέρθηκε και στις μάχες του στο ROH εναντίον του Daniel Bryan.


Για το πως πήρε την απόφαση να έρθει στο NXT:

"Ειλικρινά, είναι το μοναδικό πράγμα που δεν είχα κάνει στην καριέρα μου. Έχω κατακτήσει όλους τους στόχους που είχα θέσει, έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχω αγωνιστεί σε όλα τα promotions της χώρας. Το μόνο βουνό που δεν έχω σκαρφαλώσει είναι αυτό του WWE. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω τώρα αυτή την ευκαιρία και που είμαι αυτή τη στιγμή μέλος του NXT".

Για το πως κατέληξε στο WWE:

"Ήμουν ελεύθερος από τα μέσα της προήγουμενης σεζόν, έβλεπα όλες τις επιλογές και τις διάφορες ευκαιρίες που είχα. Ωστόσο, από τη στιγμή που ήμουν ελεύθερος, ήθελα να πάω στο WWE. Υπήρχαν άλλες προτάσεις από διαφορετικά promotions, όμως όταν μου έκανε πρόταση το WWE, δεν μπορούσα να την απορρίψω".

Για την εμπειρία του να αγωνίζεται  κόντρα στον Daniel Bryan για πάνω από μία ώρα στο ROH:

"Όταν ήμουν ακόμη σχετικά άγνωστος και νέος βρέθηκα στο ρινγκ εναντίον του Daniel και ήμουν υπερήφανος γι'αυτό. Όταν τέλειωσε ο αγώνας μας, ήμουν ιδιαίτερα υπερήφανος και ενθουσιασμένος για να πάω στα backstage και να ακούσω τα σχόλια των συναδέλφων μου. Όταν όμως βρέθηκα εκεί, δεν υπήρχε κανείς. Είχαν όλοι φύγει μετά από τα 45 λεπτά του αγώνα μας για να πάνε στο μπαρ".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Austin Aries: «Όταν μου έκανε πρόταση το WWE, δεν μπορούσα να την απορρίψω» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top