ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Τραυματίστηκε ο Big Show σε live event;


Σε χθεσινό live event του WWE ο Big Show συμμετείχε σε tag team ματς με τον Dolph Ziggler εναντίον των Braun Strowman και Luke Harper και είναι πολύ πιθανό να αποκόμισε τραυματισμό στο γόνατο.


Προς το τέλος του άγωνα ο μεγαλόσωμος Superstar είχε μία άσχημη προσγείωση με το γόνατο, ωστόσο κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση. Στη συνέχεια όμως, όταν εκείνος και ο Ziggler στέφθηκαν νικητές φάνηκε ότι έβαζε το βάρος του στο ένα πόδι. Κάποια στιγμή μάλιστα, φάνηκε ότι μιλούσε με τον "Show off" στη γωνία του ρινγκ με τους δύο παλαιστές να δείχνουν προβληματισμένοι.

Έπειτα, ο Big Show αποχώρησε περνώντας από το κάτω σχοινί του ρινγκ και έφυγε απευθείας για τα backstage, ενώ ο Ziggler παρέμεινε για να πανηγυρίσει τη νίκη τους με τους fans. Σύντομα θα υπάρξει πληροφόρηση σχετικά με το θέμα, ώστε να δούμε αν πράγματι υπάρχει τραυματισμός.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τραυματίστηκε ο Big Show σε live event; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top