ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Τέλος οι Bobby Roode και Eric Young από το TNA


Δύο από τα σημαντικότερα κεφάλαια του TNA αποτελούν πια παρελθόν από το promotion. Ο λόγος για τους Bobby Roode και Eric Young, οι οποίοι ζήτησαν να αποχωρήσουν από την εταιρία.


Το TNA αποδέχτηκε το αίτημα των δύο παλαιστών και προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

"Το Impact Wrestling συμφώνησε με την αποδέσμευση των βετεράνων παλαιστών Bobby Roode και Eric Young. Οι Bobby και Eric ήταν πολύτιμα μέλη του ρόστερ από το 2004 και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στη μελλοντική τους καριέρα".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Bobby Roode είναι tag team champion μαζί με τον James Storm, έναν τίτλο που έχει κερδίσει συνολικά έξι φορές, ενώ έχει στεφθεί ακόμη μία φορά King of The Mountain Champion και δύο φορές World Heavywheight Champion.

Από την άλλη πλευρά, ο Eric Young είναι ο νυν King of The Mountain Champion, ενώ στο παρελθόν έχει κατακτήσει το X Division Championship και το World Heavywheight Championship από μία φορά, ενώ έχει στεφθεί και δύο φορές tag team champion.

Οι δύο βετεράνοι παλαιστές γνωστοποίησαν το γεγονός μέσω των λογαριασμών τους στο Twitter, ευχαριστώντας τους fans και το TNA. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε σύντομα τους δύο σημαντικούς παλαιστές στο NXT και εν συνεχεία στο WWE.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τέλος οι Bobby Roode και Eric Young από το TNA Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top