ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Οι Bobby Roode και Eric Young στο στόχαστρο του WWE;


Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, οι Bobby Roode και Eric Young αιτήθηκαν την αποδέσμευση τους από το TNA και πλέον είναι ελεύθεροι, αφού δεν δεσμεύονται από κάποιο συμβόλαιο συνεργασίας. 


Σύμφωνα με όσα υποστήριξε σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Dave Meltzer στη ραδιοφωνική εκπομπή του Wrestling Observer Newsletter, κυκλοφορούν διάφορες φήμες στον χώρο, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο πρώην παλαιστές του TNA βρίσκονται στο στόχαστρο του WWE και σύντομα θα ενταχθούν στο roster του κορυφαίου promotion. Ωστόσο, ο Meltzer τόνισε ότι τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί για την ώρα, καθώς πρόκειται απλά για φημολογίες.

Ο Bobby Roode παραχώρησε συνέντευξη σε αμερικανικό μέσο και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους λόγους που τον οδήγησαν να λύσει τη συνεργασία του με το TNA, ύστερα από θητεία 12 ολόκληρων χρόνων στο promotion του Orlando.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις δηλώσεις του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή:

'' Αισθάνθηκα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγω από το TNA. Μετά από θητεία σχεδόν 13 ετών στο promotion, ένιωσα ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω εκεί. Ήθελα η αποδέσμευση να είναι κοινή συναινέσει, κάτι που κατάφερα. Ειλικρινά, δεν έχω να πω τίποτα κακό για το TNA. Μου φέρθηκαν άψογα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ένιωσα την ανάγκη να αποχωρήσω με σκοπό να κάνω νέα πράγματα. Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια το TNA έπαψε να βελτιώνεται και να εξελίσσεται, κάτι που συνέβαινε τα πρώτα χρόνια. Πλέον, δεν δεσμεύομαι από κάποιο συμβόλαιο και είμαι ελεύθερος να κάνω ό,τι θέλω. ''

Item Reviewed: Οι Bobby Roode και Eric Young στο στόχαστρο του WWE; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top