ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

BREAKING NEWS: Συνελήφθη ξανά ο Jon Jones


Τελειωμό δεν έχουν τα μπλεξίματα του Jon Jones με το νόμο, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία για άλλη μια φορά και θέτει στον αέρα τον αγώνα του με τον Daniel Cormier στο UFC 197.

Ο πρώην Light Heavyweight Champion του UFC συνελήφθη από τις αρχές για παραβίαση της αναστολής του από περσινό συμβάν όπου τράκαρε μια έγκυο γυναίκα και την εγκατέλειψε. Στην 18μηνη αναστολή υπήρχε όρος να μην έχει ξανά μπλεξίματα με το νόμο, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού ο Jones πήρε κλήση για κόντρες με αυτοκίνητα, τροποποιημένη εξάτμιση και επικίνδυνη οδήγηση, ενώ υπάρχει ντοκουμέντο όπου αποκαλεί τον αστυνομικό ψεύτη και γουρούνι.

Σαν αποτέλεσμα, το UFC 197 που διεξάγεται σε λιγότερο από ένα μήνα (23 Απριλίου) τίθεται στον αέρα, με της έκβαση της υπόθεσης να είναι καθοριστική για το αν θα παραμείνει στο main event o Jones ή αν θα υπάρξει αντικαταστάτης.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: BREAKING NEWS: Συνελήφθη ξανά ο Jon Jones Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top