ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Νικητής κόντρα και στον καρκίνο ο Bret Hart


Για τη μάχη του κόντρα στον καρκίνο στον προστάτη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE. Εδώ τα κορυφαία σημεία της συνέντευξης:


Για το πως νιώθει μετά το χειρουργείο:

"Νιώθω πραγματικά πολύ καλά. Πονάω ακόμη στη κοιλιακή χώρα καθώς έχω εκεί αυτή τη στιγμή πέντε τρύπες στο μέγεθος του στυλού στο στομάχι μου, κάτι που με δυσκολεύει στο να σηκώνομαι. Ωστόσο, ο γιατρός μου με ενημέρωσε ότι θα έχω μία σταθερή ανάρρωση μέσα στους επόμενους μήνες. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάθομαι. Ας είναι καλά το WWE Network".

Αν έχει κάποιο μήνυμα για το κοινό:

"Ελπίζω ότι η φωνή μου θα ωθήσει πολλούς άνδρες να κάνουν εξετάσεις και να σωθούν πολλές ζωές. Δεν υπάρχουν συμπτώματα για τον καρκίνο του προστάτη. Όλοι νομίζουν ότι επειδή νιώθουν καλά, είναι και καλά. Δεν είναι έτσι όμως. Όλοι οι άνδρες γύρω στα 40 και στα 50 πρέπει να κάνουν εξετάσεις, ακόμη και μικρότεροι".

Για το αν έχει ξεπεράσει πλέον τον καρκίνο:

"Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να επιστρέψει, όμως φαίνεται ότι ο καρκίνος μου είχε περιοριστεί μόνο στον προστάτη. Πρέπει να κάνω εξετάσεις κάθε τρεις μήνες και στο μέλλον μία φορά τον χρόνο. Αλλά για να πω ότι τον ξεπέρασα οριστικά, πρέπει να περάσουν 10 χρόνια".

Item Reviewed: Νικητής κόντρα και στον καρκίνο ο Bret Hart Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top