ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Brie Bella: Θα αποσυρθεί αμέσως μετά την Wrestlemania;


Τον Φεβρουάριο ο Daniel Bryan ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση του από τον χώρο του pro wrestling εξαιτίας του γνωστού του προβλήματος με τις διασείσεις και εξ αρχής δημιουργήθηκαν φήμες σχετικά με το μέλλον της συζύγου του, Brie Bella στο WWE.


Αμέσως μετά την απόσυρση του Bryan, όλοι πίστεψαν ότι η Brie Bella θα ακολουθήσει και εκείνη τον ίδιο δρόμο. Άλλωστε το ζευγάρι έχει εδώ και καιρό γνωστοποιήσει την επιθυμία του να κάνει παιδιά και φαίνεται ότι η Brie σύντομα θα αφήσει και εκείνη τα ρινγκ.

Σύμφωνα λοιπόν με το ProWrestlingSheet.com, η Brie Bella θα αποχωρήσει από το WWE είτε αμέσως μετά την Wrestlemania 32 ή στο αμέσως επόμενο Monday Night RAW.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι η Brie ακόμη και μετά την αποχώρηση της από το ρινγκ, θα εξακολουθήσει να είναι μέλος του Total Divas και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί εμφανίσεις για λογαριασμό του WWE.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Brie Bella: Θα αποσυρθεί αμέσως μετά την Wrestlemania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top