ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Brie Bella: ''Ήρθε η ώρα να γίνω μητέρα''


Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα για λογαριασμό του Crave Online, η Brie Bella κλήθηκε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις αναφορικά με το μέλλον της στα ρινγκ του WWE και το reality show, Total Divas. 


Η 32χρονη Αμερικανίδα αποκάλυψε ότι ύστερα από την βίαιη και απρόσμενη απόσυρση του Daniel Bryan από τον χώρο του wrestling, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσει κι αυτή με τη σειρά της τα ρινγκ του WWE και να βάλει τέλος στην καριέρα της, προκειμένου να γίνει μητέρα και να αφοσιωθεί στον σύζυγο της.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις δηλώσεις της πρώην Divas πρωταθλήτριας:

'' Το δύσκολο είναι ότι ο σύζυγος μου αναγκάστηκε πρόσφατα να εγκαταλείψει το wrestling και πλέον αναζητά νέους τρόπους για να διοχετεύσει την ενέργεια του. Σκέφτομαι ότι είμαι ήδη 32 και ο Bryan 35 και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να γίνω μητέρα και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια με τον άνθρωπο μου. Συνεχώς αμφιταλαντεύομαι και δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα εγκαταλείψω το wrestling και ειλικρινά δεν θέλω διότι το αγαπώ πολύ. Βλέποντας όμως ότι ο Bryan αποσύρθηκε και δεν θα ξαναβρεθούμε μαζί στα ταξίδια, στεναχωριέμαι πολύ και σκέφτομαι ότι μάλλον ήρθε η ώρα να κλείσει το κεφάλαιο wrestling για μένα και να γίνω μητέρα. ''

Item Reviewed: Brie Bella: ''Ήρθε η ώρα να γίνω μητέρα'' Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top