ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Bubba Ray Dudley: «Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε ξανά με τον Heyman»


Στο Star Sport μίλησε ο Bubba Ray Dudley και ρωτήθηκε για τον Paul Heyman και το NXT. Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις του.


Για το αν υπάρχει πιθανότητα επανένωσης Dudley Boyz και Paul Heyman:

"Σε όλους αρέσει να μιλούν για τον Paul Heyman και τους 'Paul Heyman guys'. Όλοι γνωρίζουν ότι εγώ και ο D-Von είμαστε πραγματικοί 'Paul Heyman guys'. Θα έχουμε πάντα σχέση με τον Paul. Ωστόσο, τώρα βασικός στόχους εκείνου είναι ο Brock Lesnar και δικός μας πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση των WWE Tag Team τίτλων για 10η φορά. Αν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα και των δύο πλευρών μία τέτοια συμμαχία ίσως συνέβαινε, κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει. Νομίζω πάντως ότι μία ομάδα με τους Brock Lesnar, Paul Heyman και τους Dudley Boyz θα ήταν ασταμάτητη".

Για το αν περιμένει να αγωνιστεί κόντρα σε NXT Superstars:

"Δεν έχω προλάβει να το παρακολουθήσω πολύ, αλλά ακούω ότι υπάρχουν καλές ομάδες που έρχονται από εκεί, όπως οι Enzo και Cass, αλλά και ο Dawson με τον συμπαίκτη του. Θα θέλαμε κάποια στιγμή στο μέλλον να τους αντιμετωπίσουμε".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Bubba Ray Dudley: «Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε ξανά με τον Heyman» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top