ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Bubba Ray Dudley: «Είμαστε σίγουρα η πιο πετυχημένη ομάδα όλων των εποχών»


Ο Bubba Ray Dudley μίλησε πρόσφατα στο Sky Sports στα πλαίσια προώθησης της Wrestlemania 32 και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που του έγιναν. Δείτε εδώ τα highlights της συνέντευξης.


Για το αν πιστεύει ότι οι Dudley Boyz είναι η καλύτερη tag team όλων των εποχών:

"Αυτό είναι σίγουρα κάτι υποκειμενικό. Αν το εξετάσεις από τους τίτλους που έχουμε κερδίσει, τότε ναι, είμαστε οι καλύτεροι. Είμαι ευτυχισμένος που οι άνθρωποι μιλούν για μένα και τον D-Von και μας έχουν στην ίδια λίστα με τους Road Warriors, τους Steiners, τους Rock 'n' Roll Express, τους Wild Samoans, τους Freebirds και τους υπόλοιπους. Επίσης, οι Hardyz και οι Edge και Christian κατά τη διάρκεια της εποχής τους ήταν οι κορυφαίες ομάδες, όμως δεν είχαν τη δική μας διάρκεια. Δεν ήταν μαζί για 20 χρόνια, όπως εγώ και ο D-Von. Το σίγουρο είναι ότι εμείς, οι Dudley Boyz είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα όλων των εποχών".

Για τα πλάνα τους στην Wrestlemania 32:

"Αυτό που πρέπει να περιμένει κάποιος από εμάς είναι ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να αφήσουμε το στίγμα μας στο WWE και να έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε το παρών στην Wrestlemania. Για μας η Wrestlemania είναι το αντίστοιχο Super Bowl και ειδικά φέτος είμαστε ακόμη πιο ενθουσιασμένοι καθώς θα είμαστε στο Dallas του Texas και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη Wrestlemania όλων των εποχών και φέτος θα σπάσουμε το ρεκόρ των 93.000 θεατών από την Wrestlemania III".

Για το ποιον θα ήθελε να δει κόντρα στον Undertaker στην Wrestlemania:

"Αν ήταν στο χέρι μου, θα ήθελα να δω τον Undertaker εναντίον του Sting. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό μπορεί πια να συμβεί. Σχετικά με τώρα, νομίζω ότι το καλύτερο ματς για τον Undertaker θα ήταν ένα handicap ματς κόντρα στους Dudley Boyz. Οποιοδήποτε ματς και να θέλει να έχει ο Undertaker εναντίον μας, εμείς μετά χαράς θα τον νικήσουμε".

Item Reviewed: Bubba Ray Dudley: «Είμαστε σίγουρα η πιο πετυχημένη ομάδα όλων των εποχών» Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top