ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Για τουλάχιστον τρεις μήνες ακόμη εκτός ο Cena


Όπως είναι γνωστό εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ο John Cena θα απουσιάζει από τη φετινή Wrestlemania εξαιτίας του τραυματισμού που αντιμετωπίζει.


Δυστυχώς όμως τα άσχημα νέα για τον 15 φορές πρωταθλητή δεν σταματούν εδώ, καθώς θα μείνει εκτός για τρεις μήνες ακόμη. Ο Cena δεν θα εμφανιστεί στα επόμενα τρία PPVs μετά την Wrestlemania 32, δηλαδή στο Payback, το Extreme Rules και το Money in the Bank.

Σύμφωνα λοιπόν με τους τελευταίους υπολογισμούς, ο John Cena θα επιστρέψει στη δράση τον Ιούλιο και πιθανότατα να προλάβει να αγωνιστεί στο Battleground, το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου και είναι το τελευταίο PPV πριν το Summerslam.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Για τουλάχιστον τρεις μήνες ακόμη εκτός ο Cena Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top