ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Τέλος το Divas Championship


Τις τελευταίες του μέρες φαίνεται πως μετρά το Divas Championship, αφού το WWE είναι έτοιμο να το ξεφορτωθεί τη συγκεκριμένη ζώνη και να επαναφέρει το Women's Championship με διαφορετικό look.

Το WWE ήδη ετοιμάζει νέα ζώνη, ενώ ο όρος Divas θα αντικατασταθεί από τον όρο Women. Η αλλαγή αυτή θα γίνει στο RAW μετά τη Wrestlemania. Οι φήμες λένε ότι η νέα ζώνη μοιάζει με το WWE World Heavyweight Championship, μόνο που είναι μικρότερη και με άσπρο λουρί.

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την επικείμενη απόσυρση της Brie Bella και ίσως της Nikki Bella συντελούν στο να δημιουργηθεί μια νέα εποχή για το γυναικείο wrestling, που λογικά σημαίνει και μεγαλύτερη προβολή τους.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Τέλος το Divas Championship Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top