ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Η πραγματική ήττα ήταν... με τον Dos Anjos

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για την πραγματική ήττα του Connor McGregor, που δεν ήταν από τον Nate Diaz, αλλά από τον Rafael Dos Anjos.

Η πραγματική ήττα του Ιρλανδού ήταν που δεν κατάφερε να παίξει με τον Rafael Dos Anjos, λόγω τραυματισμού του τελευταίου. Ακόμη και οι πιο σκληροί κριτές στον χώρο των MMA δίνουν το άλλοθι στον McGregor για την ήττα κόντρα στον Diaz, αφού ανέβηκε δύο κατηγορίες για να παίξει.

Με τον Dos Anjos, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Θα κατάφερνε να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του κορυφαίου MMA promotion ζώνη και στις δύο κατηγορίες. Από την άλλη, αν έχανε από τον Mendes ή τον Aldo, τα πράγματα θα ήταν χειρότερα για τον Ιρλανδό, διότι θα έχανε κυριολεκτικά στο ίδιο του το παιχνίδι.

Ο McGregor δεν χρειάζεται να είναι αήττητος και μπράβο του που δοκίμασε τις δυνατότητες του σε πιο πάνω κατηγορία. Είναι τολμηρός και η «μαχαιριά» από τον Diaz δεν ήταν θανάσιμη. Το ότι κέρδισε τον Jose Aldo σε 13 δευτερόλεπτα είναι τεράστιο επίτευγμα. Έδειξε το ποιος είναι... Ήττες σαν αυτήν κόντρα στον Diaz ξεπερνιούνται. Και ας ήταν με πνιγμό.

Στο UFC 200 ο McGregor θα ήθελα να παίξει ρεβάνς με τον Aldo. «Οι θεοί αναγνωρίζουν τους θεούς», είχε πει ο Ιρλανδός. Τότε, θα είναι η ώρα της λύτρωσης του.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Η πραγματική ήττα ήταν... με τον Dos Anjos Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top