ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Edge: «Πέτυχα περισσότερα απ'όσα μπορούσα να ονειρευτώ»


Συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην WWE Superstar Edge στο Talk is Jericho και μίλησε για την καριέρα του, την απόσυρση από το ρινγκ, τα TLC ματς και πολλά ακόμη.

Για τη δική του απόσυρση από την ενεργό δράση:

"Θα ήταν πολύ χειρότερα αν ήμουν 29 ή 30 χρονών και δεν είχα καταφέρει ακόμη όλα όσα έκανα. Πραγματικά κατάφερα πολύ περισσότερα απ'όσα είχα ονειρευτεί. Επομένως, κοιτάω πίσω και λέω ότι είχα μία καλή καριέρα. Λίγοι μπορούν να πουν ότι σημείωσαν τη δική μου καριέρα, οπότε δεν πρέπει να στεναχωριέμαι για τον τρόπο με τον οποίο αυτή ολοκληρώθηκε. Πρέπει πάντα να βάζεις μπροστά την υγεία και την οικογένεια".

Για τα TLC ματς της Attitude Era:

"Ήταν πραγματικά η εποχή των δεινοσαύρων. Υπήρχαν τότε τεράστιοι Superstars και δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στο μικρόφωνο, οπότε έπρεπε να κάνουμε κάτι τρελό και να τραβήξουμε την προσοχή του κόσμου. Δεν ήταν και η πιο έξυπνη επιλογή που μπορούσαμε να κάνουμε, ωστόσο τότε νιώθαμε ότι μόνο έτσι θα τραβούσαμε την προσοχή του κοινού".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Edge: «Πέτυχα περισσότερα απ'όσα μπορούσα να ονειρευτώ» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top