ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

GODS OF WAR 8 WLF στις 10 Απριλίου στο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι

Όπως είχαμε ανακοινώσει και στο τελευταίο Gods of War 7 φουλάρουμε τις μηχανές για το επόμενο Gods of War WLF, στο Ελλάδα vs Κίνα στις 10 Απριλίου στο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι . Πρόκειται για ένα promotion παγκοσμίου κύρους και εμβέλειας με ρόστερ αθλητών πολύ υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα . Απέναντι σε αυτούς θα βρεθούν 10 κορυφαία ονόματα της ελληνικής σκηνής των μαχητικών αθλημάτων στο kick boxing και το muay thai.

Όπως θα διαπιστώσετε και τις επόμενες μέρες που θα ανακοινωθεί η κάρτα αγώνων, πρόκειται για την αφρόκρεμα ελλήνων αθλητών που θα εκπροσωπήσουν ουσιαστικά τη χώρα μας συμμετέχοντας σε μία παραγωγή που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στα πέρατα του κόσμου.

Η συμπαραγωγή αυτή θα μεταδοθεί σε 53 χώρες και φυσικά και στην Ελλάδα . O μήνας που απομένει θα είναι καυτός με τις ανακοινώσεις των Ελλήνων αθλητών και των κινέζων αντιπάλων , των οποίων το αγωνιστικό backround προέρχεται από μεγάλες διοργανώσεις , όπως Κ-1, WLF , KUNLUN κλπ. Παράλληλα η κάρτα αγώνων θα περιλαμβάνει 6-7 ακόμα δυνατά παιχνίδια μεταξύ Ελλήνων αθλητών σε πυγμαχία, Κ-1 και muay thai που με τη σειρά τους δύναται να τραβήξουν τα βλέμματα της κινέζικης αντιπροσωπείας και διοίκησης του WLF.

Να πούμε εδώ λίγα λόγια για το WLF . Πρόκειται για το μεγαλύτερο Κινέζικο promotion που βασίζεται κυρίως στις δυνατές τηλεοπτικές παραγωγές , μιας και οι promoters είναι ιδιοκτήτες ενός από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα στην Κίνα (HNTV). Οι διοργανώσεις που πραγματοποιούνται τόσο στην Κίνα αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου βρίσκονται στα top ten προγράμματα της κινέζικης τηλεόρασης που παίζουν σε prime time ζώνη . Το ενδιαφέρον βέβαια αφορά και το κοινό αφού μεγάλες βραδιές του WLF έχουν γεμίσει γήπεδα χορητικότητας 20 και 30.000 θεατών. 

Το μέλλον του παγκοσμίου kick boxing μεταφέρεται πια από την Ιαπωνία στην Κίνα μιας και εκεί υπάρχει τεράστιο τηλεοπτικό και χορηγικό ενδιαφέρον . Γι αυτό και βλέπουμε στο WLF και στο νέο τους series “Glory of Heroes” να αγωνίζονται μεγάλα ονόματα όπως ο Buakaw , Kehl, Pinca, Petrosyan, Souwer κλπ. Είναι λοιπόν μεγάλη μας χαρά και μεγάλη στιγμή για την ελληνική μαχητική σκηνή αυτή η συνεργασία και η προσέλευση στη χώρα μας της 30μελούς ομάδας από τη μακρινή Κίνα.

Με εκτίμηση
η ομάδα του Gods of War

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: GODS OF WAR 8 WLF στις 10 Απριλίου στο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top