ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Σοφοκλέους, Χατζηχρόνογλου & Κελέκης οι τρεις πρώτοι στο GOW 8 WLF


Η συνεργασία του Gods of War με το WLF αποτελεί πρόκληση και διαφήμιση για το ελληνικό kick boxing , αφού η μεγάλη αυτή διοργάνωση και παραγωγή θα μεταδοθεί σε 53 χώρες συν την Ελλάδα.

Γι αυτό το λόγο επιστρατεύσαμε κάποια απ τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων αθλητών στις κατηγορίες τους για να αντιμετωπίσουν την ομάδα των κινέζων αθλητών του WLF.
Κατά καιρούς πολλοί έχουν εκφράσει την προσδοκία τους να δουν τα κορυφαία ονόματα να κοντράρονται μεταξύ τους . Εμείς στο Gods of War όμως θα ενώσουμε όλους αυτούς απέναντι σε έναν κοινό στόχο και μια μεγάλη πρόκληση. Θα δώσουμε τη δυνατότητα οι Έλληνες αθλητές να αγωνιστούν με την πιο δυνατή ομάδα που έχουν αγωνιστεί έως σήμερα και σίγουρα τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές.

Γιάννης Σοφοκλέους, Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου και Νίκος Κελέκης , τα πρώτα τρία ονόματα της ελίτ των Ελλήνων αθλητών που θα αγωνιστούν στο Ελλάδα vs Κίνα.

Ο Γιάννης Σοφοκλέους με προπονητή το Στέλιο Πολίτη αγωνίζεται ξανά στη χώρα μας στα 76.5 kg, μετά από μια σειρά αγώνων για τίτλους στο εξωτερικό.

Ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου με προπονητή το Νίκο Ασκητή αγωνίζεται ξανά στην Αθήνα μετά από τις διεθνείς προκλήσεις και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις , αυτή τη φορά στα 77 kg.
Ο Νίκος Κελέκης με προπονητή το Γιάννη Θεοφάνους αγωνίζεται στην κατηγορία των 80 kg και αυτός μετά από τον τελευταίο του διεθνή αγώνα με ΚΟ στη Ρωσία.

Και οι τρεις αυτοί αγώνες θα είναι στο στυλ του Κ-1 , τρεις γύροι των τριών λεπτών , με κανονισμούς ISKA . Τα ονόματα των κινέζων αντιπάλων τους θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Πρόκειται όμως όπως έχουμε προαναφέρει , για πολύ δυνατά ονόματα που έχουν αγωνιστεί σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Ευχόμαστε και στους τρεις έλληνες αθλητές καλή επιτυχία αν και είμαστε σίγουροι πως θα μας κάνουν υπερήφανους και ο δρόμος για μεγάλες διοργανώσεις της Ασίας θα ανοίξει διάπλατα.

Με εκτίμηση
η ομάδα του Gods of War

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Σοφοκλέους, Χατζηχρόνογλου & Κελέκης οι τρεις πρώτοι στο GOW 8 WLF Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top