ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Ανακοινώθηκε το νέο μέλος του Hall Of Fame


Άλλο ένα όνομα για την τάξη του Hall Of Fame του 2016 ανακοίνωσε το WWE. Πρόκειται για τον Stan "The Lariat" Hansen, που θα τιμηθεί την παραμονή της Wrestlemania 32.

O Hansen πήγε στο WWE το 1976 και διεκδίκησε το WWE Championship του Bruno Sammartino, ενώ στη ρεβάνς του έσπασε το σβέρκο. Εκτός WWE κατέκτησε το AWA World Heavyweight Championship, ενώ το 1991 τερμάτισε το reign του Lex Luger σαν United States Champion.

Εκεί που ξεχώρισε όμως ήταν στην Ιαπωνία, όπου έγραψε ιστορία ως ένας από τους πρωτοπόρους και κορυφαίους μη Ιάπωνες παλαιστές που αγωνίστηκαν εκεί. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2001.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ανακοινώθηκε το νέο μέλος του Hall Of Fame Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top