ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Heel turn του Reigns πριν το Summerslam;


Η τοποθέτηση του Roman Reigns στο main event της Wrestlemania για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν ήταν και η πλέον δημοφιλής κίνηση του WWE για τους απανταχού pro wrestling fans.


Επιπλέον, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Reigns θα κερδίσει τον Triple H στο μεγάλο event και θα στεφθεί ξανά πρωταθλητής, κάτι που επίσης δεν... ενθουσιάζει μεγάλο μέρος του WWE Universe. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι εκείνος εξακολουθεί να γιουχάρεται παρότι είναι face, ενώ επευφημείται ο Triple H όντας heel.

Πρόσφατα, οι ιθύνοντες του WWE πραγματοποίησαν αλλαγή στην εισόδο του Roman Reigns στην αρένα, αλλάζοντας την κατεύθυνση του στο ρινγκ μέσω του κοινού. Αυτό πιθανότατα συνέβη για λόγους ασφαλείας ενόψει της Wrestlemania. Ωστόσο, μπορεί να σημαίνει και κάτι παραπάνω.

Σύμφωνα με το Inquisitir, οι υπεύθυνοι της εταιρίας σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο heel turn του Roman Reigns λίγο μετά την Wrestlemania. Ο βασικός λόγος είναι η επιστροφή των John Cena, Randy Orton και Seth Rollins, οι οποίοι πιθανότατα θα γυρίσουν όλοι ως faces. Άλλωστε, μεγάλη μερίδα του κόσμου θέλει να δει τον Reigns heel και μετά την Wrestlemania θα ήταν καλή ευκαιρία για αυτό το σενάριο.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Heel turn του Reigns πριν το Summerslam; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top