ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Τα σχέδια για το IC και το US championship ενόψει WrestleMania

Κατά τη διάρκεια του RAW που έλαβε χώρα χθες στο Σικάγο, ο Sami Zayn πραγματοποίησε την επιστροφή του στο κυρίως roster του WWE και επιτέθηκε στον κάτοχο του Intercontinental championship, Kevin Owens. 

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Dave Meltzer κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του Wrestling Observer Newsletter, ο πρώην πρωταθλητής του NXT θα δώσει το ''παρών'' στην επερχόμενη WrestleMania και θα λάβει μέρος στον αγώνα για τον Intercontinental τίτλο, στον οποίο, όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από δύο Superstars, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ο Meltzer εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το συγκεκριμένο ματς θα είναι 6-way, ωστόσο, διατήρησε κάποιες επιφυλάξεις, καθώς τα πάντα είναι ρευστά και τα σχέδια μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Όσον αφορά το United States championship, οι πληροφορίες που έρχονται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού λένε ότι ο Kalisto θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του ενάντια στον πρώην Intercontinental πρωταθλητή, Ryback, ο οποίος πρόσφατα έκανε heel turn και τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να αποκτάει momentum και να ''φορτσάρει'' ενόψει WrestleMania. 

Item Reviewed: Τα σχέδια για το IC και το US championship ενόψει WrestleMania Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top