ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Impact Wrestling 1/3/2016: Ξέσπασε ο EC3

O EC3 πήρε εκδίκηση από τον Rockstar Spud που του γύρισε την πλάτη την περασμένη εβδομάδα διαλύοντάς τον. Κέρδισε τον Drew Galloway ο Mike Bennett. Υπέταξε τον Bobby Roode ο Kurt Angle.

O Kurt Angle και ο Bobby Roode άνοιξαν το επεισόδιο με έναν εξαιρετικό τεχνικό αγώνα τον οποίο κέρδισε εν τέλει ο Angle με Ankle Lock. Μετά τον αγώνα ο Bobby Roode και ο παρτενέρ του James Storm αναγνώρισαν την αξία του χρυσού Ολυμπιονίκη της Ατλάντα. Ο Angle τους ευχαρίστησε και είπε πως θέλει να δει τους Beer Money να αντιμετωπίζουν τους Wolves. Οι TNA World Tag Team Champions ήρθαν στο ρινγκ και, αφού ευχαρίστησαν τον Angle για την προσφορά του στο χώρο, κανόνισαν αγώνα με τους Beer Money για την επόμενη βδομάδα.

Ο Matt Hardy παρουσίασε τον Rockstar Spud, ο οποίος μίλησε για την επίθεση εναντίον του EC3, την οποία σχεδίαζε για πολύ καιρό. Ο πρώην TNA World Heavyweight Champion ήρθε φουριόζος στο ρινγκ αλλά δεν κατάφερε να απλώσει χέρι πάνω του και τον προκάλεσε σε μάχη χωρίς κανόνες.

Ο Abyss αγωνίστηκε με τον Jimmy Havoc σε Monster's Ball Match και κέρδισε με Black Hole Slam πάνω σε συρματόπλεγμα.

Η Gail Kim προκάλεσε τη Maria Kanellis να έρθει στο ρινγκ και να την αντιμετωπίσει, αλλά η σύζυγος του Mike Bennett είπε πως δεν πρόκειται να μπει στο ρινγκ. Η Knockout's Champion την κυνήγησε αλλά της επιτέθηκε η Jade που κατέστησε σαφές πως έρχεται για τον τίτλο.

Νέο open challenge για το King Of The Mountain Championship έκανε ο Eric Young, με τον Big Damo να απαντά. Ο θηριώδης παλαιστής όμως δεν κατάφερε πολλά αφού ηττήθηκε.

Η επιθυμία του Drew Galloway να υποτάξει τον Mike Bennett του κόστισε τον αγώνα αφού η Maria βοήθησε τον "Miracle" να πιάσει το σκοινί και στη συνέχεια να πάρει τη νίκη με roll up.

Προβλήθηκε ένα βίντεο με τον Grado έξω από το γήπεδο όπου διεξήχθη το Impact να λέει πως στο επόμενο επεισόδιο θα αποδείξει πως του την έφεραν στο Feast Or Fired.

Ο Tyrus και ο Matt Hardy δεν κατάφεραν να περιορίσουν τον EC3 με την επίθεση που του έκαναν στα παρασκήνια, αφού ο EC3 τους έβαλε μέσα σε ένα φορτηγό. Στη συνέχεια πήγε στο ρινγκ και διέλυσε για τα καλά τον Rockstar Spud, με αποκορύφωμα ένα Powerbomb σε τραπέζι.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 1/3/2016:

- Ο Kurt Angle κέρδισε τον Bobby Roode
- O Abyss κέρδισε τον Jimmy Havoc
- O Eric Young κέρδισε τον Big Damo (παρέμεινε King Of The Mountain Champion)
- O Mike Bennett κέρδισε τον Drew Galloway


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 1/3/2016: Ξέσπασε ο EC3 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top