ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Impact Wrestling 15/3/2016: Η βαλίτσα του χρυσού

Στο πρώτο ζωντανό επεισόδιο του Impact μετά το ντεμπούτο του στο Pop, ο Drew Galloway άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο main event και έκανε cash in τη βαλίτσα του Feast Or Fired ώστε να γίνει ο νέος TNA World Heavyweight Champion. Κέρδισε νέο συμβόλαιο ο Grado, επέστρεψε ο Jeff Hardy.

O Jeff Hardy επέστρεψε μετά από σχεδόν δύο μήνες για να αντιμετωπίσει τον Eric Young. Η Dixie Carter ανακοίνωσε πως ο νικητής θα έμπαινε στο main event για να διεκδικήσει το TNA World Heavyweight Championship του Matt Hardy μαζί με τον EC3. O Jeff ήταν αυτός που κέρδισε με Swanton Bomb. O Matt ήρθε στο ρινγκ για να του πει να μην αγωνιστεί στο main event αλλά ο αδερφός του αρνήθηκε και του έκανε Twist Of Fate αφού του επιτέθηκε πρώτος ο πρωταθλητής.

Ο Eddie Edwards δέχτηκε επίθεση στα παρασκήνια από την Decay. Αργότερα προκάλεσε μαζί με τους Beer Money την ομάδα σε 3-on-3 Tag Team Match.

Η Maria Kanellis και ο Mike Bennett αντιμετώπισαν την Gail Kim και τον Drew Galloway. Η Maria απέφευγε συνεχώς τη μάχη αλλά βρήκε τρόπο να κάνει roll up στην Knockout's Champion και να κλέψει τη νίκη.

Ο Josh Matthews πήρε συνέντευξη στο ρινγκ από τον Lashley αλλά κατέληξε να δεχτεί επίθεση. Ο Pope ήρθε για να βοηθήσει τον συνάδερφό του αλλά έπεσε κι αυτός θύμα της οργής του Lashley.

Οι Beer Money και ο Eddie Edwards αντιμετώπισαν την Decay συμπεριλαμβανομένης της Rosemary, η οποία εκμεταλλεύτηκε την απόσπαση της προσοχής του διαιτητή ώστε να χρησιμοποιήσει το γνωστό υγρό της. Αμέσως μετά ο Crazzy Steve έκανε low blow στον Eddie Edwards για να πάρει τη νίκη.

Ο Eli Drake ισχυρίστηκε πως ο Grado δεν μπορεί να αποδείξει την ενοχή του αλλά προβλήθηκε ένα βίντεο που έδειχνε τον Drake να αλλάζει τη βαλίτσα του με αυτή του Βρετανού όταν εκείνος είχε στραμμένη την προσοχή του αλλού. Ο Billy Corgan αποφάσισε να βάλει τους δύο σε ladder match, στο οποίο αν κέρδιζε ο Grado θα έπαιρνε νέο συμβόλαιο. Παρά την εμπλοκή του Jessie Godderz προς όφελος του Drake, ο Grado έχοντας και τη βοήθεια του Mohabali Shera κέρδισε τον αγώνα και τη θέση του στο TNA.

Eric Young, Bram, Rockstar Spud, Tyrus και Mike Bennett ήταν αυτοί που έβγαλαν εκτός μάχης τον Jeff Hardy και τον EC3 κατά τη διάρκεια του main event για να διευκολύνουν τη δουλειά του Matt Hardy. O "Iconic" όμως δεν υπολόγισε τον παράγοντα Drew Galloway, οποίος εξαργύρωσε τη βαλίτσα Feast Or Fired και κατέκτησε το TNA World Heavyweight Championship για να ξεσπάσει σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 15/3/2016:

- Ο Jeff Hardy κέρδισε τον Eric Young
- Η Decay κέρδισε τους Beer Money & Eddie Edwards
- O Grado κέρδισε τον Eli Drake
- O Drew Galloway κέρδισε τους Matt Hardy, EC3 και Jeff Hardy (νέος TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 15/3/2016: Η βαλίτσα του χρυσού Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top