ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Impact Wrestling 22/3/2016: Η ευκαιρία του Jeff

Ο Jeff Hardy διεκδίκησε μαζί με άλλους 8 παλαιστές τη θέση του πρώτου διεκδικητή σε Gauntlet Battle Royal Match και την πήρε βγάζοντας τελευταίο τον αδερφό του Matt. Πήρε εκδίκηση από τον Lashley ο Pope. Νέα διεκδικήτρια του Knockouts Championship η Jade.

O Drew Galloway άνοιξε το επεισόδιο για να μιλήσει για την κατάκτηση του TNA World Heavyweight Championship, αλλά διακόπηκε από τον Matt Hardy που ζήτησε ρεβάνς. Αγώνα για τον τίτλο στη συνέχεια ζήτησε και ο Jeff Hardy, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τους Eric Young και Bram. Επικράτησε σύρραξη μέχρι να έρθει ο EC3 και να εγκαταλείψουν το ρινγκ. Ο EC3 ζήτησε επίσης αγώνα για τον τίτλο, ενώ το ίδιο έκανε κι ο Mike Bennett. Η Dixie Carter αποφάσισε να τους βάλει όλους να διεκδικήσουν τη θέση του πρώτου διεκδικητή σε Gauntlet Battle Royal Match.

Οι Beer Money έκαναν open challenge με τον Robbie E να απαντά και να ανακοινώνει πως τα βρήκε με τον Jessie Godderz για να επανενώσουν τους Bro Mans. Οι πρωταθλητές ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη.

Εκδίκηση από τον Crazzy Steve για την ήττα της περασμένης εβδομάδας πήρε ο Eddie Edwards παίρνοντας τη νίκη αυτή την εβδομάδα. Η Rosemary άθελά της βοήθησε τον Edwards αντί για τον Steve.

H Gail Kim επρόκειτο να υπερασπιστεί το Knockouts Championship κόντρα στη Maria Kanellis, κάτι που δεν έγινε ποτέ αφού η τελευταία κάλεσε στο ρινγκ το Dollhouse και πρόσφερε τη θέση της σε όποια κερδίσει τον αγώνα μεταξύ των τριών τους. Η Jade ήταν αυτή που κέρδισε τον εμφύλιο κόντρα στη Rebel και τη Marti Bell.

Πριν ξεκινήσει το Gauntlet Battle Royal ο Lashley ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στον αγώνα και ξεκίνησε με τον EC3. Στη συνέχεια μπήκαν με τη σειρά οι Rockstar Spud, Mike Bennett, Eric Young, Bram, Tyrus, Matt Hardy και Jeff Hardy. O Pope κόστισε στον Lashley τη νίκη αφού εγκατέλειψε το τραπέζι των σχολιαστών για να τον βγάλει εκτός αγώνα. Ο EC3 πλήρωσε το γεγονός ότι εξουδετέρωσε τον Mike Bennett αφού ο "Miracle" βοήθησε τον Matt Hardy να τον βγάλει εκτός. Τελευταίοι έμειναν ο Jeff και ο Matt με τον πρώτο να είναι αυτός που κέρδισε και έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίσει τον Drew Galloway για το TNA World Heavyweight Championship.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 22/3/2016:

- Οι Beer Money κέρδισαν τους Bro Mans
- O Eddie Edwards κέρδισε τον Crazzy Steve
- H Jade κέρδισε τις Marti Bell και Rebel (νέα πρώτη διεκδικήτρια του Knockouts Championship)
- Ο Jeff Hardy κέρδισε τους Lashley, EC3, Rockstar Spud, Mike Bennett, Eric Young, Tyrus, Bram και Matt Hardy (νέος πρώτος διεκδικητής του TNA World Heavyweight Championship)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 22/3/2016: Η ευκαιρία του Jeff Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top