ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Impact Wrestling 29/3/2016: Η πρώτη υπεράσπιση του Galloway

Δύο βδομάδες μετά την κατάκτηση του TNA World Heavyweight Championship ο Drew Galloway υπερασπίστηκε τον τίτλο του για πρώτη φορά κόντρα στον Jeff Hardy, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα βρει στο δρόμο του τον Matt Hardy, ενώ ο Jeff θα αντιμετωπίσει τον Eric Young σε Six Sides Of Steel. Ξέσπασαν o Pope και ο Lashley, ενδιαφέρουσα πρόταση του Shane Helms στον Eddie Edwards.


O Matt Hardy εκνευρισμένος είπε πως αυτός αξίζει ρεβάνς κόντρα στον Galloway και όχι ο αδερφός του Jeff. Τον διέκοψε ο Mike Bennett, ο οποίος του είπε ότι τον σεβόταν παλιά αλλά όχι τώρα. Και τους δύο διέκοψε ο EC3, ο οποίος άρχισε να τους κοροϊδεύει. Ο Hardy τον προκάλεσε να αντιμετωπίσει μόνος του όλη τη Matt Hardy Brand, συμπεριλαμβανομένης της Reby, και ο EC3 δέχτηκε. Ο αγώνας έληξε με DQ μετά από παρέμβαση του Mike Bennett.

Οι Beer Money ήρθαν για να βοηθήσουν τον EC3 και προκάλεσαν τον Hardy, τον Bennett και τον Tyrus να τους αντιμετωπίσουν. Ο αγώνας έγινε αλλά ο Hardy βρήκε ξανά τον τρόπο να φύγει με το πάνω χέρι.

Η Madison Rayne και η Velvet Sky βρέθηκαν αντιμέτωπες με τη Rayne να κερδίζει τη φίλη της και να αναδεικνύεται πρώτη διεκδικήτρια του Knockout's Championship, θέση που κατέχει επίσης και η Jade.

O Pope αποφάσισε να μιλήσει για όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό με τον Lashley. O τελευταίος τον διέκοψε και δε χρειάστηκε πολύ για να έρθουν στα χέρια, με τους security να πασχίζουν να τους συγκρατήσουν. Αργότερα ο Pope προκάλεσε από τα παρασκήνια τον Lashley να τον αντιμετωπίσει χωρίς διαιτητές και κανόνες.

Ο Eric Young άρχισε να μιλάει στον Bram για το γεγονός ότι τον απέκλεισε κατά λάθος στο main event της περασμένης εβδομάδας αλλά τους διέκοψαν οι Bro Mans, οι οποίοι τους κέρδισαν σε αγώνα, εκμεταλλευόμενη το ότι ο Young χτύπησε κατά λάθος τον Bram.

O Grado ετοιμαζόταν στα παρασκήνια να κάνει party για την επάνοδό του στο TNA, αλλά ο Al Snow επιτέθηκε σε αυτόν και τον Mahabali Shera.

Ο Eddie Edwards βρέθηκε στο ρινγκ με τον Shane Helms και τον Trevor Lee, προφανώς για να ζητήσει αγώνα για το X-Division Championship του Lee. Αντ' αυτού ο Helms του πρότεινε να γίνουν ομάδα και να διεκδικήσουν το Tag Team Championship, δίνοντάς του μια εβδομάδα να το σκεφτεί.

Ο Drew Galloway και ο Jeff Hardy πολέμησαν για τον τίτλο του TNA με το Σκωτσέζο να κερδίζει με Future Shock DDT. Μετά τον αγώνα ο Matt Hardy είπε στον Galloway ότι θα τον αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα για τον τίτλο. Ο Galloway τον προκάλεσε να τον αντιμετωπίσει εκείνη τη στιγμή αλλά ταυτόχρονα ο Eric Young και ο Bram επιτέθηκαν στον Jeff. Εν τέλει ο Jeff και ο Galloway καθάρισαν το ρινγκ, με τον "Charismatic Enigma" να προκαλεί τον Young σε Six Sides Of Steel στο επόμενο επεισόδιο.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 29/3/2016:

- Ο EC3 κέρδισε με DQ τη Matt Hardy Brand
- Οι Matt Hardy, Tyrus & Mike Bennett κέρδισαν τους Beer Money & EC3
- H Madison Rayne κέρδισε τη Velvet Sky (νέα πρώτη διεκδικήτρια του TNA Knockouts Championship)
- Οι Bro Mans κέρδισαν τους Eric Young & Bram
- O Drew Galloway κέρδισε τον Jeff Hardy (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 29/3/2016: Η πρώτη υπεράσπιση του Galloway Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top