ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Impact Wrestling 8/3/2016: Χάλασε τη γιορτή ο Lashley

Σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον Kurt Angle, που πάλεψε για τελευταία φορά στο TNA, ο Lashley έβαλε τον εαυτό του στο προσκήνιο αφού επιτέθηκε στον Ολυμπιονίκη και τους παλαιστές που ήρθαν να τον βοηθήσουν, κάνοντας heel turn. Επανήλθαν στην κορυφή της Tag Team Division οι Beer Money, διατήρησαν τους τίτλους τους Gail Kim και Eric Young.


Η Dixie Carter καλωσόρισε τον Kurt Angle και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην εταιρεία, ενώ το ρινγκ ήταν περιτριγυρισμένο από παλαιστές του TNA, για να τιμήσουν τον θρυλικό παλαιστή στην τελευταία του παρουσία στο TNA. O Drew Galloway τον ευχαρίστησε επίσης μέσω μικροφώνου, όπως επίσης και ο Lashley, ο οποίος του είπε όμως ότι δεν είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει στο main event της βραδιάς.

Ο Eric Young υπερασπίστηκε το King Of The Mountain Championship κερδίζοντας τους Bram, Big Damo, Will Ospreay και Jimmy Havoc σε King Of The Mountain Match.

Ο Mike Bennett κάλεσε την Dixie Carter να έρθει στο ρινγκ αλλά ο Drew Galloway ήταν αυτός που απάντησε. Ο Σκωτσέζος του είπε να κάνει περισσότερες πράξεις και να μιλάει λιγότερο και στη συνέχεια του επιτέθηκε, με τον Bennett να καταφέρνει να ξεφύγει από το ρινγκ.

Η Gail Kim υπερασπίστηκε επιτυχημένα το Knockouts Championship κόντρα στην Jade, αλλά άφησε περιθώρια συνέχισης της κόντρας αφού η νίκη ήρθε με roll up.

Η ιστορική ομάδα των Beer Money επανήλθε στην κορυφή αφού κέρδισε τους Wolves με DWI στον Eddie Edwards. Έτσι, οι James Storm και Bobby Roode κατέκτησαν τα TNA Tag Team Championships για πέμπτη φορά.

Ο Grado μπήκε στο ρινγκ για να αποδείξει πως τον έκλεψαν στο Feast Or Fired, αλλά διακόπηκε από τους Eli Drake και Jessie Godderz που του επιτέθηκαν. Ο Mahabali Shera ήρθε να τον βοηθήσει να τους αντιμετωπίσει. Στη συνέχεια ο Grado έκλεψε τη βαλίτσα και έφυγε.

Ο Lashley χρειάστηκε τρία spear για να καταβάλλει τον Kurt Angle, στον τελευταίο αγώνα του τελευταίου στο ΤΝΑ. Στη συνέχεια αγκάλιασε τον ηττημένο αλλά του επιτέθηκε κάνοντας heel turn. Έπειτα επιτέθηκε στους Drew Galloway και Eddie Edwards που ήρθαν να βοηθήσουν. Στο ρινγκ ήρθε και ο EC3 αλλά είχε μόνο staredown με τον Lashley.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 8/3/2016:

- Ο Eric Young κέρδισε τους Bram, Will Ospreay, Big Damo και Jimmy Havoc (παρέμεινε King Of The Mountain Champion)
- H Gail Kim κέρδισε την Jade (παρέμεινε Knockouts Champion)
- Οι Beer Money κέρδισαν τους Wolves (νέοι TNA World Tag Team Champions)
- O Lashley κέρδισε τον Kurt Angle


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 8/3/2016: Χάλασε τη γιορτή ο Lashley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top