ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Jim Ross: «Νομίζω ότι θα κερδίσει ο Undertaker»


Για το πρόσφατο segment ανάμεσα σε Undertaker και Shane McMahon μίλησε ο θρυλικός Jim Ross, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη στην Eva Marie και στην επερχόμενη Wrestlemania.


Για το segment των Taker-Shane στο τελευταίο RAW:

"Η αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο έδωσε στον κόσμο να καταλάβει τι περίπου θα δει την Κυριακή. Είμαι σίγουρος ότι οι δυο τους θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες του κόσμου. Νομίζω ότι θα κερδίσει ο Undertaker, ωστόσο το ματς θα είχε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν ο Undertaker εξακολουθούσε να είναι αήττητος στην Wrestlemania".

Για την Eva Marie και την αντίδραση του κόσμου:

"Η αντίδραση του κόσμου για την Eva Marie είναι επειδή είναι heel ή επειδή δεν θέλει να τη βλέπει ο κόσμος; Ο χρόνος θα δείξει και νομίζω ότι οφείλουμε να της δώσουμε μία ευκαιρία ακόμη. Αν μπορεί να έχει την αντίδραση του κόσμου ως heel, σημαίνει ότι μπορεί να έχει απήχηση".

Για τη φετινή Wrestlemania:

"Αυτή η Wrestlemania θα μείνει γνωστή ως η Wrestlemania των τραυματισμών. Αλλιώς μπορεί να μείνει γνωστή ως η Wrestlemania όπου οι bookers και οι σεναριογράφοι της εταιρίας δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις στους τραυματισμούς. Αν δεν έχεις δουλέψει στο χώρο πάντως είναι δύσκολο να καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσεις τόσους σημαντικούς τραυματισμούς".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Jim Ross: «Νομίζω ότι θα κερδίσει ο Undertaker» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top