ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Kane: «Χαίρομαι που βοήθησα τους Ambrose, Rollins, Reigns»


Συνέντευξη παραχώρησε ο Kane στον Patrick Lennon του UK Daily Star και μίλησε για διάφορα ζητήματα, όπως την απόσυρση του Daniel Bryan και τα τρία πρώην μέλη της The Shield.


Για την απόσυρση του Bryan από την ενεργό δράση:

"Πάνω απ'όλα είναι στενάχωρο γιατί ήταν εκπληκτικός performer και το WWE έχασε ένα πραγματικά σπάνιο ταλέντο. Είχε πολλά χρόνια μπροστά του και για αυτό είναι στενάχωρο που σταμάτησε, όμως είμαι χαρούμενος που κοίταξε την υγεία του και το προσωπικό του μέλλον. Παράλληλα, πιστεύω ότι η περίπτωση του δείχνει τη σωστή ενημέρωση που έχει πλέον εταιρία στο ζήτημα των διασείσεων".

Για τα τρία πρώην μέλη της The Shield (Ambrose, Rollins, Reigns):

"Και για τους τρεις ξέραμε ότι είχαν μεγάλη προοπτική. Είναι τέλειο να τους βλέπεις στο επίπεδο που είναι σήμερα. Χαίρομαι που ήμουν εκεί για το ξεκίνημα και των τριών. Εγώ μαζί με τον Daniel Bryan ήμασταν από τους πρώτους αντιπάλους τους και είναι πολύ ευχάριστο που τους βοηθήσαμε να απογειωθούν και να φτάσουν εκεί που είναι σήμερα".


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kane: «Χαίρομαι που βοήθησα τους Ambrose, Rollins, Reigns» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top