ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Kevin Owens: «Έχω καλή σχέση με τον Vince McMahon»


Στο Indian Express μίλησε ο νυν Intercontinetal Champion Kevin Owens, ο οποίος αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα, ανάμεσα στα οποία η σχέση του με τον Vince McMahon.


Για τη σχέση του με τον Vince:

"Μιλάω με τον Vince όσο περισσότερο μπορώ. Προφανώς είναι ο πλέον πολυάσχολος άνθρωπος που γνωρίζω. Όπου κι αν βρίσκεται, σκέφτεται χιλιάδες πράγματα. Έχω καλή σχέση μαζί του και τον μαθαίνω περισσότερο κάθε μέρα που περνάει. Πιστεύω ότι χτίζουμε μία καλή σχέση".

Για τον Triple H:

"Με τον Triple H είμαστε πιο κοντά εξαιτίας της παρουσίας μου στο NXT. Εκείνος με έφερε στο WWE. Θα του είμαι πάντα ευγνώμων για αυτό. Έχω δουλέψει μαζί του στο ρινγκ και τον έχω γνωρίσω αρκετά και σε προσωπικό επίπεδο. Οι Triple H και Vince είναι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες, όμως έχουν ένα βασικό κοινό χαρακτηριστικό. Προσπαθούν να κάνουν το WWE όσο πιο διασκεδαστικό γίνεται".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kevin Owens: «Έχω καλή σχέση με τον Vince McMahon» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top