ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Πόσα ματς θα υπάρχουν τελικά στο Kickoff της Wrestlemania;


Στο χθεσινό (28/3) Monday Night RAW ειπώθηκε ότι ο αγώνας ανάμεσα σε Ryback και Kalisto θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του Kickoff Pre-Show της Wrestlemania 32.


Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει η συγκεκριμένη τροποποίηση του προγράμματος στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE. Παράλληλα, στο pre-show θα βρεθεί μάλλον και το 5 on 5 Divas ματς, ενώ την ίδια τύχη θα έχει το tag team ματς ανάμεσα σε Dudley Boyz και Usos, αλλά και το Andre The Giant Memorial Battle Royal.

Αυτό πιθανότατα θα μας οδηγήσει σε τέσσερις αναμετρήσεις στο Κickoff του σπουδαίου event. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι εκτός των τεσσάρων μελών των Social Outcasts, των Big Show, Kane και Tyler Breeze, οι οποίοι έχουν ανακοινωθεί επίσημα, φαίνεται ότι στο Andre the Giant Memorial Battle Royal θα συμμετέχουν ακόμη οι Damien Sandow, Goldust, R-Truth, Darren Young, Jack Swagger, Mark Henry, Fandango, Konnor και Victor. Ωστόσο ακόμη κι έτσι, παραμένουν κενές τέσσερις θέσεις για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πόσα ματς θα υπάρχουν τελικά στο Kickoff της Wrestlemania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top