ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Απεβίωσε ο Kris Travis


Τη μάχη με τον καρκίνο έχασε ο Kris Travis σε ηλικία 32 ετών, σκορπίζοντας τη λύπη σε πολλές γνωστές και μη προσωπικότητες του pro wrestling που τον γνώριζαν.

Ο παλαιστής που κυκλοφορούσε με το παρατσούκλι "Shooting Star" διαγνώστηκε με καρκίνο στο στομάχι το 2014 και έκτοτε πάλευε με την επάρατη νόσο, ώσπου τελικά νικήθηκε. Ήταν αρκετά γνωστός στη βρετανική ανεξάρτητη σκηνή, ενώ είχε συμμετάσχει σε tryouts του WWE και του TNA.

Τη λύπη τους για την απώλειά του εξέφρασαν αρκετά μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας όπως ο Mick Foley, o Neville, o Kevin Owens, o Vince Russo, o Jeremy Borash και άλλοι.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Απεβίωσε ο Kris Travis Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top