ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Φήμες για ραντεβού του Kurt Angle με τον Triple H


Όπως είναι γνωστό, εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα ο Kurt Angle είναι χωρίς συμβόλαιο και  ουσιαστικά ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.


Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του χρυσού ολυμπιονίκη και ένα απ'αυτά είναι βέβαια η επιστροφή του στο WWE. 

Το τελευταίο αυτό σενάριο "φούντωσε" για τα καλά τις τελευταίες μέρες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Kurt Angle συναντήθηκε με τον Triple H κάποια στιγμή μέσα στην προηγούμενη βδομάδα, όταν και οι δύο άνδρες βρίσκονταν στο Columbus του Ohio.

Προφανώς δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση πάνω στο τι συζητήθηκε, ωστόσο σίγουρα θα αναφέρθηκε το ζήτημα επιστροφής του Angle στη μεγάλη εταιρία. Άλλωστε ανοικτό παραμένει πάντα το ενδεχόμενο ένταξης του στο WWE Hall of Fame, ενώ υπάρχει η πιθανότητα της μελλοντικής παρουσίας του Kurt Angle στο WWE σε μη αγωνιστικό ρόλο.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Φήμες για ραντεβού του Kurt Angle με τον Triple H Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top