ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Όπως έλεγε και ο Lemmy... «how you play the game!»

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για την νίκη του Triple H στο WWE Roadblock, που δεν προήλθε μονάχα από την ατυχία του Dean Ambrose στη φάση με το «Dirty Deeds».

Ομολογώ να πω πως το main event του Roadblock ήταν ανώτερο από πολλά άλλα main events στα τελευταία pay per views. Μάλιστα, το αποτέλεσμα (νίκη HHH) αυξάνει το ενδιαφέρον και του αγώνα του Lunatic Fringe απέναντι στον Brock Lesnar. Θα χάσει ξανά ο Ambrose; Μετρά ήττες σε Royal Rumble (στο 30 - Man R.R Match), Fastlane και Roadblock.

Ο Ambrose ήταν και πάλι άτυχος, όπως και τότε, με τον Seth Rollins στο Elimination Chamber PPV. Πέτυχε το pinfall, αλλά το πόδι του ήταν εκατοστά κάτω από το σχοινί. «Διαστημική» η διαιτησία στο ματς, δίκαιη η απόφαση. Ωστόσο, ο Triple H είναι εκατό φορές πιο έμπειρος στα ρινγκ του WWE και ξέρει πως παίζεται κάθε παιχνίδι.

Πιστεύω θα γίνει επιτέλους το θαύμα με τον Ambrose. Ωστόσο, θα μας βγάλουν το λάδι λιγάκι ακόμα. Βέβαια, δεν ήταν και η κατάλληλη στιγμή να πάρει το «χρυσό» ο Lunatic Fringe. Το γεγονός ότι ο Reigns βρίσκεται στο title picture, δεν αφήνει περιθώριο στον Ambrose να πάει... ένα βήμα παραπέρα.

Όπως και να'χει, θα ήταν αδύνατο να κερδίσει ο Ambrose τον Triple H. Δεν θα έληγε έτσι το 14ο reign του Cerebral Assassin.

Εκτός απροόπτου, θα λήξει στην μεγάλη σκηνή της WrestleMania... Μέχρι τότε, ας παρακολουθήσουμε το δεύτερο μισό του δρόμου προς την WM.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Όπως έλεγε και ο Lemmy... «how you play the game!» Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top