ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Lucha Underground 16/3/2016: Κατέκτησε την κορυφή ο Fenix


Τέλος στην κυριαρχία του Mil Muertes έδωσε ο Fenix, ο οποίος έγινε ο νέος Lucha Underground Champion με την Catrina να του βάζει αμέσως εμπόδιο. Νέοι Trios Champions οι Son Of Havoc, Angelico και Ivelisse. Κάνει ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα ο Rey Mysterio.

Σε ένα βίντεο που προκάλεσε απορίες η Catrina φιλήθηκε με τον Fenix στα αποδυτήρια και αναρωτήθηκε τι θα συνέβαινε αν του είχε παραμείνει πιστή.

Οι Son Of Havoc, Angelico και Ivelisse όχι μόνο εξασφάλισαν τη θέση τους στο Lucha Underground, αλλά κατέκτησαν και το Trios Championship για δεύτερη φορά κερδίζοντας τους Disciples Of Death. Οι ηττημένοι αργότερα δέχτηκαν επίθεση από τον Mil Muertes στα αποδυτήρια λόγω της ήττας τους.

Ο Rey Mysterio και ο Dragon Azteca Jr. πήραν πρόσκληση για να συμμετέχουν στο Aztec Warfare της επόμενης εβδομάδας.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε για τον Chavo Guerrero το Bullrope Match με τον Texano, αφού τον εγκατέλειψε το Crew. Στη συνέχεια ο Texano πήρε τη νίκη.

Ο Dario Cueto πήρε τη θαρραλέα απόφαση να απελευθερώσει τον θηριώδη αδερφό του από την αποθήκη όπου τον είχε κλεισμένο και να επιστρέψει στο Lucha Underground,

Οι αγώνες του Mil Muertes με τον Fenix συνεπάγονται βία και αίμα. Ούτε αυτός ο αγώνας ξέφυγε από τον κανόνα αφού οι δύο παλαιστές διέλυσαν ο ένας τον άλλο με τον Fenix να κερδίζει και να αναδεικνύεται ο νέος Lucha Underground Champion. Ενώ δεν είχε αρχίσει καλά καλά τα πανηγύρια η Catrina του ανακοίνωσε πως θα υπερασπιστεί τον τίτλο στο Aztec Warfare όντας ο πρώτος συμμετέχων, ενώ ο Mil Muertes θα μπει στο νούμερο 20.

Αποτελέσματα Lucha Underground 16/3/2016:

- Οι Son Of Havoc, Angelico & Ivelisse κέρδισαν τους Disciples Of Death (νέοι Trios Champions)
- O Texano κέρδισε τον Chavo Guerrero
- O Fenix κέρδισε τον Mil Muertes (νέος Lucha Underground Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 16/3/2016: Κατέκτησε την κορυφή ο Fenix Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top