ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Lucha Underground 2/3/2016: Θριαμβευτής στο ladder ματς ο Fenix


Στο χθεσινό (2/3) επεισόδιο του Lucha Underground είδαμε τρεις αναμετρήσεις, με τους Prince Puma και Pentagon Jr. να συγκρούονται για μία ακόμη φορά, ενώ στο main τέθηκαν αντιμέτωποι σε ladder ματς οι Fenix και Cuerno για το Gift of the Gods Championship.


Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ένα promo του πρωταθλητή, Mil Muertes, ο οποίος ενημερώνει ότι θέλει να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα τους Prince Puma και Pentagon Jr.

Στον πρώτο αγώνα του Lucha Underground η Kobra Moon νίκησε την Sexy Star, καθώς την ανάγκασε σε παραίτηση με το Snake Sleeper, αφού πρώτα της είχε αποσπάσει την προσοχή ο Marty the Moth.

Βλέπουμε ένα ακόμη βίντεο με τον Rey Mysterio να προπονείται πριν οδηγηθούμε στο δεύτερο ματς του show, αυτό ανάμεσα στους Prince Puma και Pentagon Jr. Ο αγώνας έληξε χωρίς αποτέλεσμα, καθώς έκανε την εμφάνιση του ο Mil Muertes, ο οποίος επιτέθηκε και στους δύο εκτελώντας double flatliner.

Μαθαίνουμε ότι στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί στις 23/3 θα πραγματοποιηθεί το Aztec Warfare 2, ενώ την επόμενη βδομάδα θα έχουμε triple threat ματς ανάμεσα στους Mil Muertes, Prince Puma και Pentagon Jr.

Στο main event ladder ματς είχαμε πάρα πολλά εντυπωσιακά και βίαια spots, όμως τελικά ο Fenix ήταν εκείνος που βρήκε τον τρόπο να πάρει τη μεγάλη νίκη και τον τίτλο του King Cuerno.Τα αποτελέσματα Lucha Underground:
  • Η Kobra Moon επικράτησε της Sexy Star
  • Ο αγώνας ανάμεσα σε Prince Puma και Pentagon Jr. έληξε χωρίς αποτέλεσμα μετά από την παρέμβαση του Mil Muertes
  • Ο Fenix νίκησε τον King Cuerno σε ladder ματς για το Gift of Gods Championship

Δείτε εδώ το επεισόδιο:Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Lucha Underground 2/3/2016: Θριαμβευτής στο ladder ματς ο Fenix Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top