ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Lucha Underground 23/3/2016: Οι Cuetos έφεραν τα πάνω κάτω


Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δε θα φανταζόταν κανείς αυτά που συνέβησαν στο φετινό Aztec Warfare. O Rey Mysterio έκανε ντεμπούτο, ο Johnny Mundo έσπασε τσιμεντόλιθο στο κεφάλι του Cage, o Pentagon Jr. διέλυσε τον Mil Muertes αλλά το αποκορύφωμα ήταν η επιστροφή του Dario Cueto, ο οποίος έφερε μαζί τον αδερφό του που έσπειρε τον τρόμο και έγινε ο νέος Lucha Underground Champion.


Το πρώτο μπαμ της βραδιάς ήταν όταν στο νούμερο 2 εμφανίστηκε ο Rey Mysterio, με το κοινό να τρελαίνεται στο ντεμπούτο του θρυλικού luchador. Ακολούθησαν πολλές μεγάλες στιγμές και εξαιρετικό θέαμα, όπως ο τσιμεντόλιθος που έσπασε ο Johnny Mundo στο κεφάλι του Cage, ενώ νωρίτερα τον είχε περάσει μέσα από τζαμαρία. Παλαιστές που δεν είχαν εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν όπως ο Aerostar και ο Mascarita Sagrada επέστρεψαν. Ο Joey Ryan έδεσε τον εαυτό του με χειροπέδες στα κάγκελα του κοινού με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να τον πειράξει. Ο μαθητής του Mysterio, o Dragon Azteca Jr. έκανε κι αυτός το ντεμπούτο του. Ο Mil Muertes δεν έκανε τίποτα στον αγώνα αφού δέχτηκε επίθεση από τον Pentagon Jr., του οποίου η συμμετοχή στον αγώνα είχε αποκλειστεί από την Catrina.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως μπήκε μετά από όλα αυτά. Ο Dario Cueto εμφανίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν του και έφερε μαζί του τον τερατώδη αδερφό του για τον οποίο ακούγαμε από την πρώτη σεζόν, τον The Monster Matanza Cueto. Ο Cueto είπε στην Catrina πως είναι ξανά το αφεντικό του Lucha Underground και παρουσίασε τον αδερφό του ως τον 21ο συμμετέχοντα στον αγώνα. Ο Matanza Cueto διέλυσε τους πάντες στο πέρασμά του, ενώ έσπασε ακόμη και το κάγκελο στο οποίο είχε δεθεί ο Joey Ryan. Ο πρώτος που βγήκε εκτός μάχης ήταν ο Fenix, με αποτέλεσμα να ξέρουμε ήδη ότι θα έχουμε νέο πρωταθλητή. Ο μόνος που κατάφερε να αντισταθεί ήταν ο Rey Mysterio, αλλά τελικά έπεσε μαχόμενος. Ο Dario Cueto πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου μαζί με το τέρας του.

Αποτελέσματα Lucha Underground 23/3/2016:

- Ο The Monster Matanza Cueto κέρδισε το Aztec Warfare (νέος Lucha Underground Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 23/3/2016: Οι Cuetos έφεραν τα πάνω κάτω Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top