ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Lucha Underground 30/3/2016: Κατασπαράζει τα πάντα ο Matanza


Ο Matanza Cueto υπερασπίστηκε για πρώτη φορά το Lucha Underground Championship κατασπαράζοντας τον Pentagon Jr. στο main event. Απείλησε τον Dario Cueto η Catrina, υπερασπίστηκαν το Trio's Championship οι Ivelisse, Angelico και Son Of Havoc.

O Dario Cueto ανακοίνωσε τουρνουά για την ανάδειξη πρώτων διεκδικητών για το Trio's Championship. Ο Pentagon Jr. τον διέκοψε εκνευρισμένος για τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας και τον ανάγκασε με τη βία να του δώσει αγώνα για το Lucha Underground Championship.

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς ο Johnny Mundo και η Taya Valkyrie ηττήθηκαν από το Crew λόγω της παρέμβασης του Cage, που κυνήγησε τον Mundo.

H Catrina βρέθηκε στο γραφείο του Dario Cueto και τον προειδοποίησε πως ο Mil Muertes έρχεται για να πάρει πίσω τον τίτλο του. Ο Cueto απάντησε πως ο Matanza δε φοβάται το θάνατο.

Την πρώτη τους υπεράσπιση μετά την επανάκτηση του Trio's Championship έκαναν οι Ivelisse, Angelico και Son Of Havoc κερδίζοντας τους Disciples Of Death.

O Rey Mysterio βρέθηκε στο γραφείο του Dario Cueto και του είπε πως ήρθε μαζί με τον Dragon Azteca Jr. για να βρούνε το μέντορά τους, ο οποίος δεν έφυγε ποτέ από το "ναό". Ο Cueto του πρότεινε να αφήσουν το παρελθόν πίσω και να εστιάσουν στο μέλλον.

Η Mariposa είχε τον πρώτο της αγώνα στο Lucha Underground κερδίζοντας τη Sexy Star. Μετά τον αγώνα επιτέθηκε μαζί με τον Marty "The Moth" Martinez στον Mack.

Στο main event o Pentagon Jr. δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα απέναντι στον Matanza Cueto, που πήρε εύκολα τη νίκη. Μετά τον αγώνα ο πρωταθλητής συνέχισε την επίθεσή του, ο Vampiro ήρθε για να τον σταματήσει αλλά δεν κατάφερε τίποτα και στη συνέχεια πέρασε τον Pentagon μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών. Ως αποτέλεσμα ο Pentagon έφυγε με φορείο.

Αποτελέσματα Lucha Underground 30/3/2016:

- Το Crew κέρδισε τους Johnny Mundo και Taya Valkyrie
- Οι Ivelisse, Angelico & Son Of Havoc κέρδισαν τους Disciples Of Death (παρέμειναν Trio's Champions)
- H Mariposa κέρδισε τη Sexy Star
- O Matanza Cueto κέρδισε τον Pentagon Jr. (παρέμεινε Lucha Underground Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 30/3/2016: Κατασπαράζει τα πάντα ο Matanza Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top