ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Lucha Underground 9/3/2016: Επιβίωσε ο Mil Muertes


Ο Prince Puma και ο Pentagon Jr. διεκδίκησαν αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν το Lucha Underground Championship από τον Mil Muertes, ο οποίος θα υπερασπιστεί ξανά τον τίτλο την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον Fenix. Δεν καταλαβαίνει από μπουκάλια ο Cage.


Ο Mack αντιμετώπισε με τη συνοδεία της Sexy Star τον Marty "The Moth" Martinez. Τα πράγματα πήγαιναν καλά για τον Mack μέχρι που εμφανίστηκε μια μυστηριώδης γυναίκα που απέσπασε την προσοχή αυτού και της Sexy Star, με αποτέλεσμα να κερδίσει ο Martinez, που είπε πως η γυναίκα ονομάζεται Mariposa και είναι αδερφή του.

Ο Drago βρήκε τον Jack Evans στις τουαλέτες αλλά δέχτηκε επίθεση από αυτόν και τον PJ Black. Ο Aerostar εμφανίστηκε με αποτέλεσμα να φύγουν τρέχοντας οι επιτιθέμενοι.

Ο Cage θα αντιμετώπιζε σε No DQ Match τον Johnny Mundo, αλλά αντ' αυτού αντιμετώπισε την Taya Valkyrie. H Taya αποδείχτηκε σκληρό καρύδι, είχε και τη βοήθεια του Mundo αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει, αφού ο Cage δεν πτοήθηκε ούτε από τα δύο συνεχόμενα μπουκάλια μπύρας που έσπασε στο κεφάλι του ο Mundo.

O Mil Muertes χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τους Prince Puma και Pentagon Jr. προκειμένου να παραμείνει Lucha Underground Champion. Μετά από έναν τρομερό αγώνα στον οποίο οι παλαιστές χρησιμοποίησαν πολλά μέρη του "ναού", ο πρωταθλητής κατάφερε να κερδίσει. Ο Fenix διέκοψε τους πανηγυρισμούς του και ανακοίνωσε πως την επόμενη βδομάδα θα εξαργυρώσει το Gift Of The Gods Championship για να αγωνιστεί για το μεγάλο τίτλο του Lucha Underground.

Αποτελέσματα Lucha Underground 9/3/2016:

- Ο Marty "The Moth" Martinez κέρδισε τον The Mack
- O Cage κέρδισε την Taya Valkyrie
- O Mil Muertes κέρδισε τους Prince Puma και Pentagon Jr. (παρέμεινε Lucha Underground Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 9/3/2016: Επιβίωσε ο Mil Muertes Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top