ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Νέες πληροφορίες για το match card της Wrestlemania


Μέχρι πρότινος πολλά μεγάλα ονόματα είχαν ακουστεί ότι θα εμφανιστούν στην Wrestlemania στο Dallas, ανάμεσα στα οποία οι Shawn Michaels, the Rock, Steve Austin, ακόμη και ο Mick Foley.


Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα υπάρχει κάποια άλλη συμμετοχή-έκπληξη όπως αυτή του Shane McMahon. Το πρόγραμμα της Wrestlemania 32 διαμορφώνεται μέχρι στιγμής ως εξής: Στο main event Triple H εναντίον Roman Reigns για το WWE World Heavywheight Championship, Undertaker εναντίον Shane McMahon σε Hell in a Cell ματς και No Holds Barred ματς ανάμεσα σε Brock Lesnar και Dean Ambrose.

Εκτός όμως από τα τρία αυτά main events, τα οποία έχουν ήδη ανακοινωθεί αναμένεται να δούμε triple threat ματς για το Divas Championship με την πρωταθλήτρια Charlotte να υπερασπίζεται τον τίτλο της απέναντι σε Sasha Banks και Becky Lynch. Παράλληλα, θα έχουμε αγώνα ανάμεσα σε League of Nations και New Day, ίσως σε 6 Man Tag Team ματς, καθώς σύμφωνα με το Wrestling Observer η κόντρα των πρωταθλητών με τους Jericho και Styles δεν θα έχει συνέχεια. Δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση για το U.S Championship, για το οποίο πιθανολογείται ότι ο Kalisto μπορεί να αγωνιστεί για μία τελευταία φορά κόντρα στον Del Rio, ενώ για το I.C Championship του Kevin Owens υπάρχει η σκέψη για κάποιο multi-man ματς.

Φυσικά θα έχουμε και το Andre the Giant Memorial Battle Royal, ενώ πολύ πιθανό είναι να έχουμε δεύτερο ματς στην κατηγορία των Divas. Τέλος, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες στο event αναμένεται να αγωνιστεί και ο Sami Zayn.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Νέες πληροφορίες για το match card της Wrestlemania Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top