ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Στα σκαριά ρεβάνς McGregor-Diaz στο UFC 200

Όταν δύο μαχητές είναι ο λόγος που πραγματοποίησες το μεγαλύτερο pay per view στην ιστορία του promotion σου τι κάνεις; Ορίζεις ρεβάνς. Αυτό φαίνεται ότι σκοπεύει να κάνει το UFC χωρίς να είναι κάτι επίσημο.

Ο Nate Diaz και ο Conor McGregor δεν έμειναν μόνο στα λόγια αλλά προσέφεραν και έναν εξαιρετικό αγώνα με αποτέλεσμα να τινάξουν τα ταμεία του UFC στα ύψη, ενώ το UFC 196 ήταν το πιο πολυσυζητημένο αθλητικό event στο Twitter όλη την εβδομάδα μετά τη διεξαγωγή του. Το UFC σκοπεύει να ξανασπάσει τα ρεκόρ αυτά στο UFC 200.

Αν και αρχικά θεωρούταν πιθανότερο ο McGregor να επιστρέψει στους Featherweights για να υπερασπιστεί το Featherweight Championship κόντρα στον Jose Aldo ή τον Frankie Edgar, τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν καθώς το UFC προσανατολίζεται σε ρεβάνς με τον Nate Diaz. Αν τελικά υλοποιηθεί αυτός ο αγώνας, η υπεράσπιση του Featherweight Championship θα τεθεί για άλλη μια φορά σε αναμονή, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις από αθλητές της κατηγορίας και όχι μόνο.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Στα σκαριά ρεβάνς McGregor-Diaz στο UFC 200 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top