ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Mick Foley: «Ιδανικό περιβάλλον το Hell in a Cell για τους Shane και Undertaker»


Για το Hell in a Cell ματς ανάμεσα σε Undertaker και Shane MacMahon μίλησε ο Mick Foley στον Jonathan Coachman. Διαβάστε εδώ τα όσα είχε να πει για τη σπουδαία αναμέτρηση:


"Κάθε φορά που δύο παλαιστές εισέρχονται μέσα στο κελί πρέπει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση το Hell in a Cell είναι... φτιαγμένο για τους Shane και Undertaker, καθώς και οι δύο είναι πρόθυμοι να κάνουν σχεδόν τα πάντα".

Στο υπόλοιπο μέρος της συνέντευξης ο "Hardcore Legend" μίλησε για τις διάφορες περσόνες τις οποίες χρησιμοποίησε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ρωτήθηκε ακόμη για τις αγαπημένες του στιγμές στην Wrestlemania, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να πετύχει στην καριέρα του.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Mick Foley: «Ιδανικό περιβάλλον το Hell in a Cell για τους Shane και Undertaker» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top