ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Mick Foley: «Θα προσπαθήσω να κάνω την Wrestlemania πιο συναρπαστική»


Για τις φήμες που τον θέλουν να εμφανίζεται σύντομα στο πρόγραμμα του WWE λίγες βδομάδες πριν την Wrestlemania 32 μίλησε ο "Hardcore Legend" Mick Foley.


Σε συνέντευξη του στο Sports Illustrated, ο Mick Foley ρωτήθηκε για την ανάμιξη του στο φετινό μεγάλο event και για την αγαπημένη του στιγμή στην ιστορία της Wrestlemania. Εδώ οι δηλώσεις του:

Για το αν θα συμμετάσχει στην Wrestlemania:

"Υπάρχει μία φήμη σχετικά με συμμετοχή μου στο show. Δεν είμαι σίγουρος ακόμη για το πως, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω την Wrestlemania λίγο πιο συναρπαστική".

Για την αγαπημένη του Wrestlemania στιγμή:

"Ο αγώνας ανάμεσα σε Savage και Steamboat στην Wrestlemania ΙΙΙ. Δεν έχω αναφερθεί γενικά πολύ στον Randy Savage, καθώς εμφανίστηκε στην εποχή ανάμεσα στους Jimmy Snuka και Terry Funk, αλλά όταν εισήλθα στον χώρο του pro wrestling, ο Savage ήταν ο αγαπημένος μου παλαιστής. Μου άρεσε τόσο ο χαρακτήρας, όσο και ο επαγγελματισμός του. Δούλευε πολύ σκληρά και το εκτίμησα αυτό".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Mick Foley: «Θα προσπαθήσω να κάνω την Wrestlemania πιο συναρπαστική» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top