ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Ποιος θα είναι ο ρόλος του Mick Foley στην Wrestlemania;


Στο τελευταίο Monday Night RAW ο "Hardcore Legend" Mick Foley έκανε την εμφάνιση του δίνοντας συμβουλές στον Dean Ambrose για τον αγώνα του απέναντι στον Brock Lesnar, χαρίζοντας του ένα ρόπαλο του baseball περιτυλιγμένο με συρματόπλεγμα, ένα αντικείμενο-σήμα κατατεθέν του βετεράνου παλαιστή.


Το segment δεν είχε μεγάλη χρονική διάρκεια, ωστόσο ήταν αρκετό για να ιντριγκάρει το WWE Universe σχετικά με την παρουσία του Mick Foley στο μεγαλύτερο event της χρονιάς, την Wrestlemania 32. 

Ο ίδιος ο Mick Foley πάντως έχει τονίσει ότι οι fans δεν πρέπει να έχουν υψηλές προσδοκίες από τη συμμετοχή του στις 3 Απριλίου καθώς ο ρόλος του θα είναι παρόμοιος με εκείνον του Shawn Michaels στην Wrestlemania 31, όταν βοήθησε τον Triple H στον αγώνα του κόντρα στον Sting.

Υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Foley σε ένα απλό segment ή να εμφανίζεται για λίγο κατά τη διάρκεια του αγώνα Ambrose-Lesnar, ο οποίος άλλωστε είναι No Holds Barred. Ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι να τον δούμε σε κάποιο segment με τον Bray Wyatt, ο οποίος λογικά δεν θα αγωνιστεί σε κάποιο ματς.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Mick Foley στην Wrestlemania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top