ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Η Νέα Υόρκη νομιμοποίησε τις MMA


Με μια απόφαση σταθμό για την ιστορία των μεικτών πολεμικών τεχνών η πολιτεία της Νέας Υόρκης νομιμοποίησε το άθλημα, με αποτέλεσμα να ανοίγονται νέοι δρόμοι για το UFC, το Bellator και άλλα promotions.


Έπειτα από πολλά χρόνια επιμονής και υπομονής, οι κόποι των ανθρώπων των MMA έπιασαν τόπο αφού το νομοθετικό συμβούλιο της Νέας Υόρκης αποφάσισε με 113 ψήφους υπέρ και 25 κατά τη νομιμοποίηση του αθλήματος στην πολιτεία. Η Νέα Υόρκη ήταν η τελευταία πολιτεία όπου ήταν απαγορευμένες οι MMA, απόφαση που είχε παρθεί το 1997 από τον τότε κυβερνήτη George Pataki.

Όπως είναι φυσικό, το UFC καραδοκεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να προγραμματίσει shows στην πολιτεία τα οποία αναμένεται να προκαλέσουν πάταγο. Λέγεται ότι το κορυφαίο MMA Promotion έχει ήδη κλείσει το Madison Square Garden για το Νοέμβριο και ότι σκοπεύει να πραγματοποιεί 4 shows το χρόνο στην πολιτεία για τα 3 πρώτα χρόνια μετά τη νομιμοποίηση.

Πλάνα για επέκταση στη Νέα Υόρκη έχει φυσικά και το Bellator, με τον πρόεδρο Scott Coker να δηλώνει πως είναι σε επαφή με ανθρώπους του Barclays Center και άλλων σταδίων.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Η Νέα Υόρκη νομιμοποίησε τις MMA Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top